Erkende verhuizers

Het is belangrijk om een betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen om spullen van jouw oude woning naar jouw nieuwe huis te laten brengen. Door alles aan hen over te laten hoef je niet te stressen over de voortgang van de verhuizing. Je hebt zo een professioneel verhuisteam paraat om je hierbij te helpen. Dit is zeker het geval als je een team van erkende verhuizers inschakelt. Er zijn namelijk meerdere voordelen bij het inschakelen van erkende verhuizers.

Voordelen erkende verhuizers

Als je met een erkende verhuizer in zee gaat dan kun je hoge kwaliteit verwachten. Het is goed om te zien welke verhuizers er zijn die ervoor gekozen hebben om erkend te worden. Het grootste voordeel is toch wel dat je een aantal garanties tegemoet kunt zien. Zo is er dekking op jouw inboedel tot 100.000 euro. Ook zal jouw verhuizing uitgevoerd worden bij een eventueel faillissement. En daarnaast hoef je slechts 25% van de verhuiskosten aan te betalen. Daarnaast kies je natuurlijk ook voor een erkende verhuizer omdat zij veel meer ervaring hebben.

Kies de juiste verhuizer!

Natuurlijk kun je voor een goedkope verhuizer kiezen. Een verhuizer welke een paar tientjes goedkoper is, maar je geen garanties kan bieden. Wat als er voor honderd euro iets kapot gaat? Dan kun je toch veel beter voor een erkende verhuizer kiezen? Soms is goedkoop duurkoop. En soms betaal je iets teveel, maar heb je wel meer garanties en zekerheden. En wees nu eerlijk! Hoe vaak verhuis je per jaar?

Hoe hoog zijn de voorrijkosten?

Bij de meeste verhuisbedrijven zullen er geen voorrijkosten zijn. Deze kosten zijn vaak opgenomen in het totaalbedrag. Het is daarom slimmer om naar de totaalprijs te kijken in plaats van naar de voorrijkosten of de aparte kosten. Uiteindelijk is dit het bedrag wat je zal moeten betalen aan het verhuisbedrijf.

Om de totale kosten (plus de voorrijkosten) te ontdekken is het slim om meerdere offertes op te vragen. Op die manier krijg je een goed beeld van de kosten van een verhuisbedrijf. Daarnaast kun je ook kijken naar de kwaliteit, de garantievoorwaarden en de referenties van het verhuisbedrijf.

Een goed verhuisbedrijf kiezen

Door te kijken naar de mogelijkheden van de offertes is het mogelijk om te ontdekken welke prijzen er gehanteerd worden om je spullen van je oude woning naar je nieuwe woning te brengen.

Als je een verhuiswagen wilt inhuren dan zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn tal van verhuisbedrijven waar je terecht kunt om een verhuiswagen in te schakelen. Alle verhuisbedrijven hanteren natuurlijk hun eigen kosten voor de verhuiswagen. De verhuiswagen kosten zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van de keuze voor een verhuisbedrijf. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen bij verhuisbedrijven om zo een goed beeld van de totale kosten te krijgen.

Wat is er belangrijk bij het inschakelen van een verhuiswagen?

Natuurlijk zijn de kosten van groot belang of je wel of niet voor een verhuisbedrijf gaat kiezen. Er zijn echter nog andere zaken van belang. Denk hierbij aan de verzekering van de verhuiswagen en alle zaken in de verhuiswagen. Het is goed om ook te informeren naar de garantievoorwaarden van het werk van de verhuizers.

Door meerdere offertes op te vragen kun je niet alleen een goed beeld van de kosten krijgen, maar ook van deze factoren bij het kiezen van een verhuiswagen.